Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Magic Green Land - MGL

Публикувано на: 17.12.2018 00:00

Валидна до: 17.12.2019 14:31

Местоположение: София

Цена: 1.00 лева (договаряне)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез телефон

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 0887791637

Видяна: 73 пъти

Описание:

Здравейте приятели,
Създадох моя сайт, за да Ви запозная с нашата дейност, услугите, които предлагаме и всичко това е богато украсено в галерия от снимки. Предлагаме Ви и кратка информация за нас, както и координати за връзка (в контакти). В сайта ще намерите цени и полезни съвети, които може да прилагате и във вашата градина, а за по- любознателните има и форум. В него може да намерите всичко, което ви вълнува и интересува за озеленяването , поддръжката и разчистването на градината, а ако нещо сме пропуснали, Ви молим да се регистрирате и да ни попитате, а ние се задължаваме да Ви отговорим в къси срокове. Най- хубавото е, че темите във форума не са свалени от интернет пространството и непрекъснато броят им расте. Надявам се да съм привлякъл Вашето внимание. До скоро.

http://www.озеленяване.eu Тел. за връзка: 0887 79 16 37
Озеленяване, проектиране, изграждане, разчистване и поддръжане на зелени площи, паркове и градини. Поливни системи, вертикална планировка, мелиорации, консултации и фен шуй. Акредитации от Камара на Архитектите в България и Съюз на Ландшафтните Архитекти.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip238852

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.