Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Електроуслуги гр.София без почивен ден.

Публикувано на: 01.12.2018 00:00

Валидна до: 01.12.2019 08:50

Местоположение: София

Цена:

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: 0879242802

Видяна: 62 пъти

Описание:

Електро услугите, които предлагаме, са за територията на гр. София и включват голямо разнообразие от монтажни и ремонтни работи за битови и фирмени клиенти.

Електротехник в София: електроуслуги, изграждане на електрически инсталацииЕлектро монтажните услуги включват:

изграждане и монтаж на електрически инсталации в промишлени, обществени, административни и битови сгради, офиси, заведения, жилища;
монтаж, демонтаж, ремонт и преместване на табла, контакти, ключове, осветителни тела; монтаж и смяна на автоматични предпазители.
исграждане на осветителни системи - външно, вътрешно, скрито, стълбищно, рекламно, аварийно осветление, по желание: дистанционно (включено/изключено) или автоматично управление (здрач, движение, присъствие); ремонт на стълбищно осветление.
монтаж на домофонни системи;
монтаж на защити от пренапрежения - 380/220 V, табла, дефектотокови защити, защити от пренапрежение, заземяване, трансформатори, пултове за управление; защита от високо напрежение; защита на офис-оборудване и битови ел.уреди от пренапрежение.
Ремонтните услуги включват:

ремонт на всички видове електрически инсталации;
ремонт и доизграждане на осветителни системи;
електрически измервания;
ремонт и подмяна на домофонни системи.
За всички монтирани от нас електрически инсталации и ел съоръжения предлагаме гаранционно и абонаментно обслужване. При необходимост нашите специалисти ще отговорят на вашите въпроси и ще направят своите препоръки.
Качество на извършваните услуги
Качеството на извършваните електрически услуги се гарантира от влаганите материали и качеството на изработката на монтажа или ремонта. В случай, че материалите с закупени от вас, гаранцията е само за монтажа или ремонта.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip238680

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.