Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Ню Йорк. Градът, който никога не спи

Публикувано на: 06.10.2018 00:00

Валидна до: 06.10.2019 13:05

Местоположение: София

Цена: 3704.00 лева (за брой)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: +359 29587377

Видяна: 80 пъти

Описание:

New York, New York
I want to wake up in a city, that never sleeps
And find I’m a number one - top of the list, king of the hill
A number one

Милиони хора по смета мечтаят да се събудят в Ню Йорк, както пее в прочутата си песен Франк Синатра. Ню Йорк е чиста енергия. Виждали сте огромните небостъргачи, оживения трафик и ярките светлини по филмите. Голямата ябълка (The Big Apple), както го наричат, е дом на най-изящните музеи, на много и разнообразни ресторанти, на най-новата музика и забавления.

8 дни/ 7 нощувки
Места, които ще бъдат посетени: Ню Йорк, Вашингтон и Ниагарския водопад
Програма


1. ден
Пристигане в Ню Йорк. Настаняване в хотел 3* в центъра на града. Свободно време. Нощувка. 2. ден
Закуска. Обиколка с автобус за първа среща със забележителностите на Голямата ябълка: Даунтаун (Downtown), паркът „Банъри“ (Battery Park), Уол Стрийт (Wall street), Мемориал „11 септември“, сградата на ООН, Рокфелер център, Пето авеню, Бродуей, Линкълн център, Метрополитен музей и др. Потопете се в атмосферата на Манхатън, влезте в лабиринта от улици северно от парк „Батъри“ и усетете пулса на града и големите пари на Уол Стрийт. Стената е издигната от холандците за защита от индианските нападения. Тя е била центърът на търговията в Новия свят повече от два века.
Завръщане в хотела. Нощувка.
3. ден
След закуска отпътуване за Ниагарския водопад – най-известният в света и най-голям в цяла Северна Америка. Според една от теориите, името са му дали ирокезките племена, живели някога по тези места. В превод означава „гръмотевични води“. Ниагарският водопад се намира на река Ниагара, на границата между САЩ и Канада. От канадска страна е провинция Онтарио, а от американска – щата Ню Йорк. В близост до водопада са разположени две градчета с еднакви имена – Ниагара Фолс. Нощувка.

4. ден
Свободно време край Ниагарския водопад. Възможност за полет на водопада (заявява се и се плаща на място). Следобед отпътуване за Ню Йорк. Нощувка.

5. ден
Свободен ден в Ню Йорк. Препоръчваме използването на CityPASS New York (126$), с която спестявате 42% от входните такси за най-големите забележителности на Ню Йорк, като Емпайър Стейт Билдинг, музеите за естествена история, за модерно изкуство, Гугенхайм, Метрополитен, Статуята на свободата и пр.

6. ден
Екскурзия до Вашингтон - столицата на Съединените щати. Екскурзоводска програма във Вашингтон. Вечерен тур с посещение на Мемориал и Центъра за сценични изкуства "Кенеди". Нощувка във Вашингтон.

7. ден
След закуска обиколка на Вашингтон. Национално гробище „Арлингтън“ (Arlington National Cemetery) е в близост до Пентагона. То е създадено върху имот на семейството на генерал Робърт Лий, част от имението „Арлингтън хаус“. Земята е отчуждена веднага след Гражданската война. Посещение на Музея на аеронавтиката и космонавтиката, Националната художествена галерия и други забележителности. Обиколка на Капитолия, Библиотеката на Конгреса и Националните архиви.
Завръщане в Ню Йорк. Нощувка.

8. ден
Закуска. Освобождаване на хотели и трансфер (заявява се предварително) за полет до България. Кацане в София на следващия ден.

Цената включва
7 нощувки със закуски в хотели 3*-3+*;
трансфери по програмата с комфортен транспорт;
всички описани в програмата екскурзии с екскурзовод на руски или английски език;
входни билети за посещаваните туристически обекти;
данъци.

Цената не включва
самолетен билет София-Ню Йорк-София (туроператорът може да окаже съдействие за купуване);
бакшиши в хотелите;
доплащане за единична стая 70$/ на нощ;
доплащане за хотели категория 4* 70$/ на нощ, за 5* - 180$/ на нощ;
бакшиш за екскурзовода и шофьорите (препоръчва се по 2$ на човек на ден);
услуги и трансфери, които не са посочени в програмата;
медицинска застраховка
такса за издаване на туристическа виза за САЩ – 160$;
застраховка „Отмяна на пътуване“.

4 СЕЗОНА ТРАВЪЛ ООД е вписано в Националния регистър на лицензираните ТО/ ТА под № РК-16677 на 19.01.2011 г. и е сключил застрахователна полица №13160183000000012, съгласно чл. 97 от Закона за туризма, със ЗАД “Алианц България” ЕАД, гр.София 1504, бул.“Княз Дондуков“ № 47А. Застраховката е валидна е валидна до 13.02.2019 г. и покрива отговорността на туроператора за причинени вреди, вследствие неразплащане с контрагенти.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip237971

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.