Обяви от Obiavi.ORG - безплатни обяви със снимки


предлагам: Канадски прелести: Квебек и Онтарио

Публикувано на: 06.10.2018 00:00

Валидна до: 06.10.2019 12:33

Местоположение: София

Цена: 4860.00 лева (за брой)

Начин на връзка:

за предпочитане чрез e-mail

E-mail: За връзка чрез e-mail

Телефон: +359 29587377

Видяна: 88 пъти

Описание:

Величествени зъбери, девствени гори, гигантски секвои, ледени потоци, шеметни водопади и огромни глетчери, разнообразна флора и фауна. Това са Скалистите планини (The Canadian Rocky Mountain Parks) на Канада. Провинции Албърта и Британска Колумбия заемат най-западната част на страната и са две от трите прерийни провинции на страната.

11 дни/ 9 нощувки в периода 15-25 май, 19-29 юни, 3-13 юли, 17-27 юли, 7-17 август, 21-31 август , 31 август-10 септември, 14-24 септември, 21-30 септември, 30 септември-10 октомври 2019 г.

Места, които ще бъдат посетени: Ванкувър, Виктория, Калгари, Едмънтън, Джаспър, Банф, Британская Колумбия, Албърта, Скаристите планини. Обиколката започна от Едмънтън и приключва във Ванкувър.

Програма

1. ден
Пристигане в Едмънтън, столицата на провинция Албърта. Самостоятелен трансфер до хотел 3* в центъра на града. Свободно време.

2. ден
Закуска. Денят е посветен на Едмънтън - столица на Алберта, провинцията на прерията. Нощувка.

3. ден
След закуска в хотела ще посетите парламента на провинцията със заобикалящите го паметници, паркове и фонтани. После се забавлявайте в "осмото чудо на света" - Уест Едмънтън мол (West Edmonton Mall) - най-големият търговски и развлекателен център в света.Трансфер и настаняване в хотел 3* в Джаспър, уютно градче сред планините. Нощувка.

4. Ден
Национален парк “Джаспър” е едно най-дивите и красиви места на планетата. Той се простира върху площ от 10 878 кв. км в Канадските скалисти планини, които са включени в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Нощувка.

5. ден
След закуска в хотела отново се отправяте на експедиция сред природата. Ще преминете по магистралата Айсфелд Паркуей (Icefields Parkway) през ледникови полета и клисури, ще се изкачите на заснежени планински върхове, ще видите смарагдови езера и водопади, планински реки с кристално чиста вода. Настаняване в хотел 3* в района на курортното градче Банф. То се намира на 126 км западно от Калгари и на 58 км източно от ез. Луиз.

6. ден
След закуска отпътуване за Калгари. Разглеждане на Канадския олимпийски парк – мястото, където се проведоха ХV зимна олимпиада през 1988 г.

7. ден
Закуска и отпътуване за езерото Луиз. Леденият басейн е разположен в Национален парк „Банф” на 5 км от едноименното селце и магистралата, която пресича цяла Канада. Езерото носи името на принцеса Луиз Каролина Алберта (1848-1939), четвъртата дъщеря на кралица Виктория и съпруга маркиз Джон Камбъл (1845-1914), който е четвърти генерал-губернатор на Канада в периода 1878-1883 г. Продължаваме по трансканадската магистрала Айсфелд Паркуей към национален парк Йохо. Прекосяване на планината Селкърк и резервата на ледника в Британска Колумбия. Нощувка.

8. ден
След закуска отпътуване към крайбрежието на Британска Колумбия. По пътя фотопаузи на живописни места. Пристигане във Ванкувър (Pacific Pearl), считан за един от най-добрите места за живеене. Настаняване в хотел 3* в центъра на града. Туристическа обиколка. Тя започва от Стенли Парк, един от най-големите обществени паркове в Северна Америка, обявен за парк номер 1 в света за 2014 г. Посещение на стария град Гастаун (Gastown) със запазените викториански сгради, малки улички, антикварни магазини и художествени галерии, на Даунтаун (Downtown) и на Кенада Палас (Canada Palace) - живописен кей на круизни кораби .

9. ден
Закуска и круиз до столицата на провинция Британска Колумбия – Виктория, разположена на остров Ванкувър. Туристическа обиколка на живописния град, запазил духа на Британската империя – парламента, известния Empress Hotel, преминаване през престижните квартали на града и живописните крайбрежни зони. Завръщане във Ванкувър. Нощувка.

10. ден
Закуска. Трансфер до летището за полет до София през Париж. Кацане в София на следващия ден в 16:45 ч. (моля, разгледайте полетното разписание).


Цената включва
- 9 нощувки със закуски в хотели 3*-3+*. Имената на хотелите ще бъдат обявени на по-късен етап.
- Всички допълнителни екскурзии и трансфери по програмата.
- Екскурзоводско обслужване на английски или руски език.


Цената не включва
- Самолетен билет София-Едмънтън и Ванкувър-София.
- Турове и допълнителни атракции, отбелязани „по желание” в програма.
- Допълнителни услуги в хотелите, извън програмата.
- Медицинска застраховка.
- Бакшиши за екскурзовод и шофьор (препоръчва се по 2 канадски долара на ден).
- Застраховка “Отмяна на пътуване”.

4 СЕЗОНА ТРАВЪЛ ООД е вписано в Националния регистър на лицензираните ТО/ ТА под № РК-16677 на 19.01.2011 г. и е сключил застрахователна полица №13160183000000012, съгласно чл. 97 от Закона за туризма, със ЗАД “Алианц България” ЕАД, гр.София 1504, бул.“Княз Дондуков“ № 47А. Застраховката е валидна е валидна до 13.02.2019 г. и покрива отговорността на туроператора за причинени вреди, вследствие неразплащане с контрагенти.

За да направите тази обява VIP за срок от 45 дни, изпратете SMS
на номер 1096 с текст obiavivip237968

VIP обявите се показват на 3 места. В дясната колона на сайта, най-отгоре в избраната категория и долу на главната страница на сайта. VIP обявите могат да имат до 5 снимки, а при обикновенните обяви се вижда само първата снимка.

Цената на SMS е 6.00 лева с ДДС.